web stats
Voor meer
Verkoop Succes
Voor meer
Verkoop Succes

Over de oprichter Stefan van Happen

 

Persoonlijkheid.

Stefan is een zeer gedreven en enthousiaste man. Hij weet eenvoudig met mensen contact te leggen door zijn interesse in mensen. Hij denkt in win win termen, weet het vertrouwen te winnen en is klantgericht. Hierdoor weet hij klant relaties te bouwen. Doordat hij zich focust op toegevoegde waarde voor de klant, gaat de prijs verkopen hem gemakkelijk af.

Daarnaast is Stefan iemand die positief denkt en in kansen denkt. Hij weet mensen in beweging te krijgen en heeft gevoel voor de ontwikkeling van individuen en van teams. Deze laatste eigenschappen gebruikt hij prima in zijn rol als sales trainer.  

 

Ervaring.

Stefan heeft ruim 12 jaar ervaring als product manager en account manager binnen verschillende organisaties. Hij heeft een technische achtergrond (HBO elektronica / telecommunicatie). Zijn commerciële ervaring heeft hij met name opgedaan in de telecom, ICT, hi-tech industrie en detachering. Hij heeft vele commerciële trainingen gevolgd.

 

Focus.

Stefan heeft zijn focus begin 2011 verlegd naar het creëren van meer Verkoop Succes voor haar klanten. Hij richt zich met name op bedrijven in de techniek. Omdat hij vanuit zijn technische achtergrond affiniteit heeft met techniek en omdat hij uit eigen ervaring heeft gezien dat daar nog de meeste verbetering mogelijk is in het sales proces.

 

Stefans eerste verkoop ervaring:

Op 15 a 16 jarige leeftijd startte Stefan met zijn eerste verkoop. De middelbare school waar hij toen op zat, stopte met snoepgoed verkopen in de kantine. Stefan had toen wat Marsen en Snickers in zijn kastje liggen voor zich zelf. Maar al snel heeft hij zijn eerste handeltje opgezet in Marsen, Snickers, Twix e.d.  Hier wist hij toen in een pauze van 15 minuten regelmatig voor 15 gulden te verkopen om 7,50 gulden netto over te houden.

 

Wilt u in contact komen met Stefan en meer Verkoop Succes, neem dan met ons contact op.